Rédei kertimag Csíráztató, termesztő
(11 termék)
Felhasználás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Felhasználás: kiválóan...
Termék részletek
Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Erős ízű csíranövény, antibiotikus hatású. Tisztítja a nyálkahártyát. Az epére és májra kedvezően...
Termék részletek
Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekhez. A csíra finom, zsenge növény ízű. Nagyon sok vitamint tartalmaz (A, B1, B2, C, D, E, H, K, kén), asványi...
Termék részletek
Salátaborsó mikrozöldségnek A salátaborsó friss hajtásai édesek, ropogósak, kiválóan használhatók nyersen salátakeverékekbe és díszítésre. Termesztés: Vegyünk egy csíráztató tálcát...
Termék részletek
Felhasználás: fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, müzlik-ben. Zsenge hagymaízű csíranövény. Kiváló gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és nyálkaoldó hatása van. Vértisztító. Enyhíti...
Termék részletek
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-3 nap...
Termék részletek
Felhasználás: A csírák az első 2-3 napban a legédesebb ízűek. Sokféle ételben használhatók nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban is kiváló ízű. Felhasználhatjuk salátákhoz,...
Termék részletek
Csíráztató üvegtál szűrővel csíramagok és mikrosaláta neveléséhez 1. Öblítés: A választott vetőmagból 1-1,5 teáskanállal egyenletesen terítsen el a csíráztató szitán, majd a magokat...
Termék részletek
Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Jellegzetes, kissé kesernyés ízű csíranövény. Sok vitamint tartalmaz: A, C, E béta-karotin. Telítetlen...
Termék részletek
Felhasználás: kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben, müzliben. Tápérték: nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K), asványi anyagokat (kálcium, foszfor,...
Termék részletek
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 7 nap...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.